Implications of National Culture for Organizational Behavior

SPEAKER Dr.Gro M. Sandal

主要从事跨文化心理学、招聘、人岗匹配方面的研究,并在极端环境(航天和极地科考)对人的心理影响方面做出过突出贡献。已发表SCI/SSCI论文50余篇。她还是国际宇航学会会士、欧洲工业和组织心理学学会委员、国际跨文化研究学会委员,《Human performance in Extreme Environment》期刊编委。

TIME 16:00-17:30, Oct. 15,2015

ADDRESS First Floor of School of Humanities and Socail Sciences (West Wing of Library)